Code 95

Word een expert achter het stuur zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kan rijden met jouw Code 95 certificering!

Wat is code 95?

Code 95 is de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs in Europa. Deze nascholing bestaat uit 35 uur training, verdeeld over 5 verschillende modules van elk 7 uur. Met als doel om de verkeersveiligheid te verbeteren en de professionaliteit van beroepschauffeurs te bevorderen.

Op onze website vind je alles wat je moet weten over Code 95, zoals de verschillende modules en de verplichtingen voor beroepschauffeurs en werkgevers. Daarnaast bieden wij ook cursussen aan die voldoen aan de Europese richtlijnen en eisen, want onze cursussen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers, en we zorgen voor een interactieve en praktijkgerichte leerervaring.

Code 95 bij A12 Opleidingen

Samenvattend zijn dit de cursussen die wij faciliteren op een rijtje:

Met regelmaat worden deze Code 95 cursussen gegeven bij ons op locatie in Duiven, Gelderland, naast de A12. Bekijk alle cursusdata in de agenda om te zien wanneer jij je cursus kan volgen bij A12 Opleidingen.

Een baan in de transport na je opleiding

De Code 95 cursussen van A12 Opleidingen zijn dus zeer uitgebreid en zijn toegankelijk voor iedereen in de chauffeurswereld. Dat kan ook niet anders, want wij kennen het beroep van chauffeur als geen ander. Maar het mooiste? Wij hebben regelmatig chauffeur-vacatures. Na het behalen van je cursus bij onze rijschool zou het dus zomaar kunnen dat je via ons bij A12 Personeelsdiensten in Duiven aan de slag kunt!

Word buitengewoon goed opgeleid