Code 95 cursus: Digitale tachograaf

Als professionele chauffeur is het essentieel om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in de transportindustrie. Dit geldt ook bij de ontwikkelingen van de digitale tachograaf. Bij A12 Opleidingen bieden we een uitgebreide Code 95-cursus over de digitale tachograaf om chauffeurs te helpen hun kennis te vergroten en te voldoen aan de Europese regelgeving. Dit is dus de perfecte aanvulling op je carrière als chauffeur!

Waarom kiezen voor onze Code 95 cursus: Digitale tachograaf?

Gecertificeerd: Onze cursus voldoet aan de vereisten van Code 95, waardoor je kunt voldoen aan de wettelijke eisen voor beroepschauffeurs.

Praktijkgerichte Training: Onze ervaren instructeurs bieden praktijkgerichte trainingen die specifiek zijn ontworpen om chauffeurs vertrouwd te maken met het gebruik van digitale tachografen in de dagelijkse praktijk.

Flexibele Planning: We begrijpen dat je tijd kostbaar is. Daarom bieden we flexibele cursusplanningen, inclusief avond- en weekendopties, zodat je de training kunt volgen zonder verstoring van je werkzaamheden.

Verbeterde Veiligheid en Efficiëntie: Door het begrijpen van de werking van digitale tachografen kunt u uw rijgedrag optimaliseren, de naleving van rij- en rusttijden verbeteren en de algehele veiligheid en efficiëntie van uw ritten verhogen.

Neem vandaag nog contact op!

Investeer in je professionele ontwikkeling en voldoe aan wettelijke vereisten met onze Code 95-cursus digitale tachograaf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over cursusopties, planning en registratie. Ook kan je jezelf aanmelden via onderstaand formulier!