Code 95: EHBO (E) (U21E)

De Code 95 cursus EHBO is van vitaal belang voor chauffeurs, omdat het je voorbereidt op noodsituaties die zich kunnen voordoen tijdens je werk op de weg. Bij A12 Opleidingen bieden we een uitgebreide EHBO-cursus aan die specifiek is ontworpen voor chauffeurs, zodat je adequaat kan reageren op medische noodgevallen, zowel voor jezelf als voor anderen op de weg.

Tijdens deze cursus leren chauffeurs essentiële vaardigheden zoals het verlenen van eerste hulp bij ongevallen, het herkennen van medische noodgevallen en het correct gebruik van EHBO-materiaal zoals verbandmiddelen en AED’s. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je vertrouwd zal raken met de meest recente EHBO-richtlijnen en -procedures, zodat je snel en effectief kan handelen in noodsituaties.

Waarom kiezen voor A12?

Gespecialiseerde Training: Bij A12 Opleidingen begrijpen we de specifieke behoeften van chauffeurs als het gaat om EHBO. Onze cursus is speciaal ontworpen om chauffeurs te voorzien van de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om effectief te kunnen handelen bij noodsituaties op de weg.

Praktijkgerichte Benadering: Onze EHBO-cursus is gericht op praktische training die direct toepasbaar is in de praktijk. Je leert niet alleen de theoretische achtergrond van EHBO, maar oefent ook met het verlenen van eerste hulp in realistische scenario’s.

Flexibiliteit: We begrijpen dat je als chauffeur een druk schema hebt. Daarom bieden we flexibele cursusopties aan, zodat je de training kunt volgen op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Veiligheid en Zorgzaamheid: Bij A12 Opleidingen staat veiligheid altijd voorop. We willen dat al onze cursisten in staat zijn om snel en effectief te reageren op noodsituaties, zodat ze bijdragen aan een veiligere werkomgeving op de weg.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Investeer in je professionele ontwikkeling en voldoe aan wettelijke vereisten met onze Code 95-cursus EHBO. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de cursusopties, planning en registratie!

Meld je vrijblijvend aan voor de cursus EHBO