Leefstijl (E) (U19E)

Als professioneel chauffeur moet je niet alleen bekwaam zijn in het besturen van voertuigen, maar ook moet je zorgen voor je eigen gezondheid en welzijn tijdens de lange uren op de weg. De cursus leefstijl, onderdeel van de Code 95, helpt je dus om een gezonde carrière tegemoet te gaan. Of je nu wilt werken aan je fysieke conditie, stressmanagementvaardigheden wilt verbeteren, of gewoon meer wilt leren over een gezonde levensstijl, bij A12 Opleidingen ben je aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor A12 Opleidingen?

Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Onze e-learning en fysieke cursussen zijn van hoogwaardige kwaliteit, deze zijn ontwikkeld door experts. 

Flexibiliteit en Gemak: Leer waar en wanneer het jou uitkomt, met toegang tot onze cursussen via computer, tablet of smartphone.

Persoonlijke Ondersteuning: Ons team staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens je leerreis, met persoonlijke aandacht en feedback.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Investeer in je professionele ontwikkeling en voldoe aan wettelijke vereisten met onze Code 95-cursus Leefstijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de cursusopties, planning en registratie!

Je naam
Je E-mailadres
Je bericht