Rijoptimalisatie (WO2)

Waarom de cursus rijoptimalisatie

Met onze rijoptimalisatie bieden wij een praktische training die direct resultaat oplevert. Via de e-learning cursus en praktische rijoptimalisatie voor Code 95 bieden we een unieke leerervaring die jouw rijvaardigheden naar een hoger niveau tilt, met een focus op efficiëntie, veiligheid en brandstofbesparing. Zo ontwikkel je de volgende vaardigheden: brandstofbesparing, veilig en efficiënt rijden, voertuigbeheersing en technische kennis. Alles wat je nodig hebt om een nog betere chauffeur te worden!

Onderdelen van de cursus rijoptimalisatie

De cursus wordt opgesplitst in twee delen: e-learning en praktijk. Met de e-learning wordt alle theorie behandeld die nodig is om optimaal te kunnen rijden. Doordat jij dit kunt doen wanneer het jou uitkomt bepaal jij je eigen tempo en voortgang. Zorg echter wel dat je klaar bent voor je de vrachtwagen in moet, anders kun je niet deelnemen aan het praktijkgedeelte!

Daarna ga je met de instructeur 3 uur lang op pad. Hierin kun jij aantonen dat jij de theorie goed begrepen hebt en deze ook kunt toepassen. Uiteindelijk krijg je een beoordeling van de instructeur en kun jij als chauffeur veiliger op pad.

Extra informatie over de Cursus Rijoptimalisatie Defensief Rijden

Doelgroep:
Beroepschauffeurs van vrachtwagens

Examen:
Er is geen examen gekoppeld aan deze cursus.

Nascholingsuren:
7 uur

Neem vandaag nog contact met ons op!

Investeer in je professionele ontwikkeling en voldoe aan wettelijke vereisten met onze Code 95-cursus Rijoptimalisatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de cursusopties, planning en registratie!

Meld je vrijblijvend aan voor Code95 cursus

    Kies jouw opleidingen en/of cursussen